Om oss

“Stressen är årtiondets största arbetsmiljöfråga”

Stressen är årtiondets största arbetsmiljöfråga och har blivit ett angeläget område i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

På allt fler arbetsplatser fångar hälsoprofils- och medarbetarundersökningar upp att det är vanligt med sömnproblem, svårigheter att släppa tankar på arbetet, att inte ha kraft över för socialt umgänge på fritiden etc. Stressen gör sig påmind. Vi tar vid där hälsoprofils- och medarbetarundersökningar slutar.

Vi har, under drygt 10 år i branschen, följt utvecklingen och den ökade efterfrågan på kvalificerad kunskap och konkreta verktyg när det gäller stress. Många hälsofrämjande insatser går ut på att föra ut kunskap. Samtidigt vet vi att kunskap i sig inte ändrar beteenden. På Stresskompetens brinner vi för att föra ut kunskap, men lämnar er inte där, vi ger verktyg för att kunskapen tillämpas – och blir till en kompetens.

“Vi tar vid där hälsoprofils- och medarbetarundersökningar slutar.”

Vi menar naturligtvis inte att vi har hela lösningen på problemen med stressrelaterad ohälsa i arbetslivet idag. Men vi vet att vi har en viktig pusselbit. Att vårt koncept dessutom uppskattas för det direkta välbefinnande det ger, gör oss naturligtvis glada.

I vårt team har vi kompetenser som sjuksköterska, pedagog och legitimerad psykolog. Våra representanter och utbildare har en gedigen erfarenhet av vårt koncept på arbetsplatser i alla typer av branscher.

Vi arbetar rikstäckande och har vårt huvudkontor i Örebro.

Nya kunder får vi i huvudsak genom rekommendationer från våra befintliga kunder. Vi finns i kommuner och landsting, inom stat och näringsliv. Kontakta oss så berättar vi gärna om hur vi idag arbetar med kunder nära dig och din verksamhet.

Kontakta oss

    Ditt namn (obligatoriskt)

    Din epost (obligatoriskt)

    Ditt meddelande

    [recaptcha]